S:t Anna Skärgårds Kajakuthyrning

Turer & Kurser

Via följande länk kan ni se kajakfilmen från NT24 från juni 2011.

 

Sommarprogram 2014

 

Välkommen att boka plats på våra kurser eller turer (detaljerad beskrivning med priser finner du nedan). Har du egna önskemål om datum, kursupplägg eller bara nyfiken att veta mer, tveka inte att kontakta oss. Tillsammans med Er kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar!
Alla turer utgår från vår egen brygga i Tyrislöt, så långt ut det går att ta sig med bil för att paddla i S:t Anna och Gryts fantastiska ytterskärgårdar.

 

 

 

 Förslag med priser på några av våra populära kurser och turer 

 

Stuga och båt ingår i vissa fall i dessa paket, se nedan. För att anordna turer och kurser med guide krävs minst 6 vuxna deltagare för de priser som anges. Om Du vill ut själv eller i mindre grupp kan vi förstås ordna det. Begär prisuppgift.

Kvällspaddling från Tyrislöt i S:t Anna ytterskärgård
Följ med på en 2-3 timmars kvällspaddling som passar alla. Guider som dukar upp kvällsfika /ex. kaffe smörgås/ på en ö i kvällssolen. Känn Dig trygg och njut av den  fantastiska omgivningen med rikt fågelliv. Pris inkl guide/fika: 250 kr /person. Barn  upp  till 15 år i målsmans sällskap: 100  kr.
Det kan också vara skönt att avsluta kvällen i någon av våra sköna stugor vid bryggan. Vakna hos oss i Tyrislöt och ät frukost på bryggan. Övernattning fr. 200 kr/person. Frukost 50 kr.
Paket: Guidad tur, stuga och frukost  fr. 500 kr/person./barn 300 kr
Datum: måndagar och torsdagar v.24 till v.32
OBS För att anordna turer /kurser krävs minst 6 vuxna deltagare för de priser som anges samt lämplig väderlek
info@stannakajak.se

 

Helgpaket i Tyrislöt i S:t Anna ytterskärgård
Stuga 2 nätter. Paddla kajak eller hyr motorbåt (exkl. drivmedel) för 2 fantastiska dagar i vår vackra skärgård. En guide kan följa med Dig ut om Du vill första ½ tim. Gör strandhugg  för bad och fiske. All utrustning inkl. sjökort ingår.
Prisexempel: 4 vuxna  fr. 2 800kr.
Datum: Aprill – Oktober
info@stannakajak.se

 

Boende i stuga med roddbåt i Tyrislöt i S:t Anna ytterskärgård
Passa på att uppleva naturen och miljön på denna gamla skärgårdsfastighet. Vi har boende för  totalt 25-30 personer. Tag med Dina vänner och stanna hos oss ett par nätter. Bada, fiska, paddla eller hyr en båt . I vår lilla lanthandel kan Du handla mat och på uteserveringen fika med nybakad kanelbulle. Känn Dig ” hemma”  med vår välkända service. Den enkla och vackra miljön gör  Dig gott.
Prisexempel:  2 pers  med  2 övernattningar  och roddbåt:  fr. 1 400 kr
Datum: Aprill – Oktober
info@stannakajak.se

 

Fiska och hyr liten stuga i Tyrislöt , S:t Anna ytterskärgård
Med en liten motorbåt/ roddbåt /dubbelkajak och stuga har Du allt för en härlig vistelse hos  oss. i ger välkänd service och ser till att allt ska vara toppen för Dig! Vi har metmask. Vi ger tips  på sjökortet för en fin dag bland öarna. Övernatta i någon av våra fina stugor och njut av bygdens natur. Vår lilla lanthandel och uteservering vid bryggan  har allt Du behöver –t.ex. rökt fisk.
Prisexempel: 2pers: 2 dagar med stuga och motorbåt/dubbelkajak .Pris fr. 1 900 kr
Datum: Aprill – Oktober
info@stannakajak.se

 

Guidad 1-dagstur i kajak i S:t Anna skärgårds vackra Missjö arkipelag
Otaliga öar – otaliga möjligheter för strandhugg med bad och god mat. Vi börjar runt kl 9  med en god och nyttig frukost på vår uteservering vid bryggan och går igenom dagens tur på sjökortet. När alla fått sina kajaker och all utrustning samlas alla med guiden för en säkerhetsgenomgång. Första strandhugget efter 2 tim.Vår guide dukar då upp en härlig skärgårdslunch med bl.a. rökt fisk på en lämplig klippa. På hemvägen stannar vi för en god fika och ett eftermiddagsbad. Kanske vi får syn på havsörn och säl…Du har väl kikaren med ? Vi är tillbaka runt kl 16-.17. Vill Du stanna i en av våra fina stugor  och kanske njuta av kvällssolen på vårt utsiktsberg vid bryggan, eller promenera runt i Tyrislöt eller  besöka någon av vår öns restauranger/pub  på kvällen så varsågod!
Prisexempel: Guidad kajaktur med frukost-lunch -fika fr. 1 000 kr/person.( ca 7 timmar)
Med boende från 1 200 kr/person
Datumförslag: 25 och 28 juni. 9, 23 och 26 juli. 5 aug.
OBS För att anordna turer /kurser krävs minst 6 vuxna deltagare för de priser som anges samt lämplig väderlek
info@stannakajak.se

1-eller 2-dagars paddling till Harstena- långt ut i Östrgötaskärgården
Från Tyrislöt är det kortaste vägen till Harstena. Guiden tar Dig dit på ca 3 tim Du behöver ha någon vana. Vi paddlar bara i bra väder. Vi börjar med frukost på vår uteservering med härlig utsikt över Finnfjärden.  Planerar dagen på kartan. Fika  njuter vi av på någon liten ö på vägen ut. På Harstena serveras lunch. Man har 1-2 tim på sig att bada och utforska denna pärla i Östersjön! Därefter paddlar vi tillbaka mot S:t Anna/Tyrislöt ( c:a kl 17). Är det en 2-dagarstur så stannar vi i Missjöarkepelagen över natten med middag på en klippa i ytterskärgården.  Övernattar i tält på lämpligt ställe . Nästa dag paddlar vi runt i detta världsberömda skärgårdsområde. Går iland. Äter lunch. Känner att vi är i vildmarken när den är som bäst! Antalet öar och vyer överraskar oss hela tiden. Tillbaka i Tyrislöt  runt kl 17. Är vi fler än 6 personer har vi 2 guider med.
Prisexempel:

Pris ex: 1 dag:  1 500 kr/person (ca 9 timmar)
Pris ex: 2 dag:  2 700 kr/person
Datum: 25-26, 27-28 juni, 9-10 juli, 6-7 augusti. (Finns intresse kan vi ordna andra tider förstås)
OBS För att anordna turer /kurser krävs minst 6 vuxna deltagare för de priser som anges samt lämplig väderlek. Finns intresse kan vi ordna andra tider förstås.
info@stannakajak.se

 

Familjepaddling i S:t Anna skärgård
Låt hela familjen ensam eller i grupp, uppleva S:t Anna skärgård i sommar. Samling vid vår brygga kl 10. Vi erbjuder en heldags guidad tur i lugna vatten. I turen ingår förstås strandhugg  med tid för bad och upptäcksfärder på land. Guiden  dukar  upp lunch/ om så önskas, på  en klippa nära vattnet. Efter strandhugg på ytterligare en ö  serveras  eftermiddagsmellanmål. Vi är tillbaka i Tyrislöt mellan kl 16-17.
Prisexempel: 
( denna tur skräddarsys utifrån era önskemål om datum och aktiviteter.)
Datum: Aprill – Oktober
OBS För att anordna turer /kurser krävs minst 6 vuxna deltagare för de priser som anges samt lämplig väderlek
info@stannakajak.se

 

(Alla turer och kurser under förutsättning att vädret tillåter förstås) 

 

 
S:t Anna Skärgårds Kajakuthyrning