Priser & Villkor


Gunvors pappa,  Gunnar Karlsson,  i lilla fiskebåten.. Han  och mamma  Olga arbetade  med fiske alltsedan 1940-talet, och startade turistföretag med båtuthyrning – båttaxi,(Harstena-turer och fisketurer)   stuguthyrning , bensinmack (Esso)  och kiosk på av 1950-talet . I år, 2019,  firar vi Båthusets 100 årsdag!


Uthyrnings priser för båtar 2020

Här kan ni hyra roddbåtar och även små motorbåtar där motorerna ligger på 3 – 10 hk. Det tar endast en halvtimme att ro ut till en ö där man, om så önskas, kan vara i lugn och ro, bada och äta matsäck. Det är en rogivande och uppskattad semester även av barnen. Det är spännande att leta vrakgods och skelettdelar från fisk och fågel! Glöm inte att se till att ni lämnar ön i det skick den var när ni kom. Det är många som vill komma ut till en orörd natur i S:t Anna skärgård.

 

Båt uthyrningspriser
Båttyp Hel / Halvdag (9-18) övriga tider enligt överenskommelse ————————–
Roddbåt (1-3 pers) 350/200 kr
Motorbåt 3 hk (1-3 pers)  500/ 350 kr
Motorbåt 10 hk (För max 4 personer) 900/600 kr

 

I priset ingår litet ankare/plätt, flyttvästar, sjökort, Sittdyna vid behov. Du får med dig bensin och betalar efteråt för vad du använt. Rabatt vid uthyrning av båt i 3 eller flera dagar i följd.
Vi kan även erbjuda båttransport till närliggande öar som ex. Stora Getskär.

 

Uthyrningsvillkor
Minimiålder för att hyra våra båtar är 20 år.  Allt uthyrning sker på egen risk. Du använder alltid flytväst när du färdas i båten (ingår).  Vi förbehåller oss rätten att neka kund hyra båt som är berusad.
Vi förbehåller oss även rätten att neka uthyrning om vi anser att kunden är för oerfaren för det rådande, och väntade vädret, eller att kunden på annat sätt utsätter sig för en risk.
Planerad färdväg ska lämnas före avfärd. Om försening uppstår av någon anledning är det mycket viktigt att du meddelar oss snarast möjligt.
Vid tillbaka lämnandet skall båten vara rengjord. Kunden ansvarar för eventuella skador. Skador och förlorad utrustning skall anmälas och ersättas till självkostnadspris

 

Kontrollera vad er hem- eller allriskförsäkring täcker innan ni hyr båt.
I samband med uthyrningen skriver vi ett hyreskontrakt där det framgår mera exakt vad som gäller.

 

Bokning
Bokning sker via telefon eller e-post. Betalning sker på plats kontant eller med kort. För grupper även fakturabetalning.
Bokning (maj-oktober) tel: 0121-520 27, 0708-234637 samt info@stannakajak.se
Bokning (november-april) tel: 08-7655307, 0708-234637 samt info@stannakajak.se

 

Allemansrätten
Allemansrätten är en unik möjlighet för oss alla att röra oss fritt i naturen. Men vi behöver också ta ansvar för natur och djurliv och visa hänsyn mot markägare och andra besökare.
Här kan ni läsa hur Naturvårdsverket sammanfattar allemansrätten