S:t  Anna Kajak – Tyrislöt

Presentkort, Guidade Turer & Kurser

8. Kajakgrupp. Här är det Johan (i mitten) som var en av våra guider under flera år, som samlar sin grupp för att diskutera fortsatt färd. Man tittar på kartan för att planerar vidare färd. Johan hör hur alla känner sig. Tittar på vindriktning och beslutar vilken väg man ska ta – över fjärden eller utmed flera öars stränder.Några ville träna räddningsteknik innan dagen är slut.

Presentkort:

Ge bort en upplevelserik gåva genom att köpa ett presentkort hos oss! Presentkortet kan användas till boende, kajaktur med eller utan guide, privata kurser, rodd- eller motorbåt och vissa måltider. Du bestämmer själv belopp för presentkortets värde.

20160904_185807

 

Sommarprogram 2018

Välkommen att boka plats på våra kurser eller turer (detaljerad beskrivning med priser finner du nedan). Har du egna önskemål om datum, kursupplägg eller bara nyfiken att veta mer, tveka inte att kontakta oss. Tillsammans med Er kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar!
Alla turer utgår från vår egen brygga i Tyrislöt, så långt ut det går att ta sig med bil för att paddla i S:t Anna och Gryts fantastiska ytterskärgårdar.

Juli

5 juli: Kvällspaddling (Se pkt.1)

12 juli: Kvällspaddling (Se pkt.1)

19 juli: Kvällspaddling (Se pkt.1)

22 juli: Havskajakkurs (Se pkt.2)

24-25 juli: 2-dagars guidad tur (Se pkt.3)

26 juli: Kvällspaddling (Se pkt.1)

Augusti

2 augusti: Kvällspaddling (Se pkt.1)

9 augusti: Kvällspaddling (Se pkt.1)

16 augusti: Kvällspaddling (Se pkt.1)

23 augusti: Kvällspaddling (Se pkt.1)

30 augusti: Kvällspaddling (Se pkt.1)

OBS! Tider och dagar för turer och kurser kan ändras beroende på väderlek.

1. Kvällspaddling från vår egen brygga Tyrislöt i S:t Anna ytterskärgård
Följ med på en ca 2 timmar lång kvällspaddling som passar de flesta, även nybörjare. Guider som dukar upp kvällsfika /ex. kaffe smörgås/ på en ö i kvällssolen. Känn Dig trygg och njut av den  fantastiska omgivningen med rikt fågelliv.
Pris: kvällstur inkl guide/fika: 250 kr/person. Barn  upp till 18 år i målsmans sällskap: 100  kr.
Det kan också vara skönt att avsluta kvällen i någon av våra sköna stugor. Vakna hos oss i Tyrislöt och ät frukost på bryggan.
Tillägg: Övernattning i stuga fr. 200 kr/person. Frukost från 50 kr.
Datum och tider: kl 18-20 på torsdagar från v.27 till v.35
OBS För att anordna turer / kurser krävs minst 6 vuxna deltagare för de priser som anges samt lämplig väderlek. Föranmälan krävs för samtliga deltagare, senast kl 12 samma dag.
info@stannakajak.se

2. 1-dags Havskajakkurs kl.9-16 Inkl. Frukost-lunch-fika.
Prisexempel: 5 vuxna – 1200kr/person
Datumförslag: 22 juli

3. 2-dagars guidad tur till Harstena. Vana krävs.
Från Tyrislöt är det kortaste vägen till Harstena. Guiden tar Dig dit på ca 3 tim Du behöver ha någon vana. Vi paddlar bara i bra väder. Vi börjar med frukost på vår uteservering med härlig utsikt över Finnfjärden. Planerar dagen på kartan. Fika njuter vi av på någon liten ö på vägen ut. På Harstena serveras lunch. Man har 1-2 tim på sig att bada och utforska denna pärla i Östersjön! Därefter paddlar vi tillbaka mot S:t Anna/Tyrislöt (ca kl 17). Är det en 2-dagarstur så stannar vi i Missjöarkepelagen över natten med middag på en klippa i ytterskärgården.  Övernattar i tält på lämpligt ställe . Nästa dag paddlar vi runt i detta världsberömda skärgårdsområde. Går iland. Äter lunch. Känner att vi är i vildmarken när den är som bäst! Antalet öar och vyer överraskar oss hela tiden. Tillbaka i Tyrislöt  runt kl 17. Är vi fler än 6 personer har vi 2 guider med.
Prisexempel: 3 500 kr/person

Datum: 24-25 juli (Finns intresse kan vi även ordna andra tider också förstås)
OBS För att anordna turer/kurser krävs minst 6 vuxna deltagare för de priser som anges samt lämplig väderlek. Finns intresse kan vi ordna andra tider förstås.
info@stannakajak.se

Övriga Paket

Stuga och båt ingår i vissa fall i dessa paket, se nedan. För att anordna turer och kurser med guide krävs minst 6 vuxna deltagare för de priser som anges. Om Du vill ut själv eller i mindre grupp kan vi förstås ordna det. Begär i sådant fall prisuppgift.

Helgpaket i Tyrislöt i S:t Anna ytterskärgård
Stuga 2 nätter. Paddla kajak eller hyr motorbåt (exkl. drivmedel) för 2 fantastiska dagar i vår vackra skärgård. En guide kan följa med Dig ut om Du vill första ½ tim, gratis. Gör strandhugg  för bad och fiske. (Hyr metspö och mask för 100 kr!). All utrustning för kajak och båt ingår.
Prisexempel: 4 vuxna fr. 3000 kr.
Datum: Juni – Augusti
info@stannakajak.se

Boende i stuga med tillgång till roddbåt i Tyrislöt i S:t Anna ytterskärgård
Passa på att uppleva naturen och miljön på denna gamla skärgårdsfastighet. Vi har boende för  totalt 25-30 personer. Tag med Dina vänner och stanna hos oss ett par nätter. Bada, fiska, paddla eller hyr en båt . I vår lilla lanthandel kan Du handla mat och på uteserveringen fika med nybakad kanelbulle. Känn Dig ” hemma”  med vår välkända service. Den enkla och vackra miljön gör  Dig gott.
Prisexempel: 2 pers med 2 övernattningar och roddbåt:  fr. 1400 kr
Datum: Juni – Augusti
info@stannakajak.se

Fiska och hyr liten stuga i Tyrislöt, S:t Anna ytterskärgård
Med en liten motorbåt/roddbåt/dubbelkajak och stuga har Du allt för en härlig vistelse hos oss. Vi ger välkänd service och ser till att allt ska vara toppen för Dig! Vi har metmask. Vi ger tips  på sjökortet för en fin dag bland öarna. Övernatta i någon av våra fina stugor och njut av bygdens natur. Vår lilla lanthandel och uteservering vid bryggan  har allt Du behöver –t.ex. rökt fisk.
Prisexempel: 2 pers, 2 dagar med stuga och motorbåt/dubbelkajak. Pris ca 1 900 kr
Datum: Juni – Augusti
info@stannakajak.se

Guidad 1-dagstur i kajak i S:t Anna skärgårds vackra Missjö Naturreservat. kl 9-16
Otaliga öar – otaliga möjligheter för strandhugg med bad och god mat. Vi börjar runt kl 9 med en god och nyttig frukost på vår uteservering vid bryggan och går igenom dagens tur på sjökortet. När alla fått sina kajaker och all utrustning samlas alla med guiden för en säkerhetsgenomgång. Första strandhugget efter 2 tim.Vår guide dukar då upp en härlig skärgårdslunch med bl.a. rökt fisk på en lämplig klippa. På hemvägen stannar vi för en god fika och ett eftermiddagsbad. Kanske vi får syn på havsörn och säl…Du har väl kikaren med? Vi är tillbaka runt kl 16-17. Vill Du stanna i en av våra fina stugor  och kanske njuta av kvällssolen på vårt utsiktsberg vid bryggan, eller promenera runt i Tyrislöt eller  besöka någon av vår öns restauranger/pub på kvällen så varsågod!
Prisexempel: Guidad kajaktur med dubbelkajak ca 7 timmar med frukost-lunch-fika fr. 1 200 kr/person.
Med boende från 1 400 kr/person
Datumförslag: Endast vid förfrågan
OBS För att anordna turer/kurser krävs minst 6 vuxna deltagare för de priser som anges samt lämplig väderlek
info@stannakajak.se

 

S:t  Anna Kajak – Tyrislöt